Als u er via de uitvaartverzekering vergelijker niet uitkomt, kunt u ons gewoon een mail sturen. Wij helpen u dan graag verder. Via onze contactpagina kunt u onze contactgegevens vinden.
Zeker weten! Bij elke aankoop op afstand heeft u recht op een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. U kunt zich daarop beroepen door het herroepingsformulier.
bij het vergelijken van een Uitvaartverzekering bij overUITVAART.nl vergelijkt u de verzekering op basis van uw wensen. In slechts 3 stappen weet welke verzekeraar het beste is voor u.
Dat verschilt per maand! Wij selecteren maandelijks de best beoordeelde verzekeraars op basis van kwaliteit & prijs. Dit kan dus elke maand veranderen, maar in de praktijk wijst uit dat we vaak met dezelfde verzekeraars samen werken.
Nee! Bij het gebruik maken van onze website en/of vergelijkingstool zijn geen kosten verbonden. overUITVAART.nl zal dus nooit een bedrag in rekening brengen bij u.
Als u uw vergelijking maakt & u sluit daadwerkelijk een verzekering af bij één van de verzekeraars, worden uw gegevens direct naar de desbetreffende verzekeraar gestuurd. Wij van overUITVAARTt.nl krijgen hier geen inzage in.