Frequently Asked Questions


bij het vergelijken van een Uitvaartverzekering bij overUITVAART.nl vergelijkt u de verzekering op basis van uw wensen. In slechts 3 stappen weet welke verzekeraar het beste is voor u.
Zeker weten! Bij elke aankoop op afstand heeft u recht op een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. U kunt zich daarop beroepen door het herroepingsformulier.
Als u er via de uitvaartverzekering vergelijker niet uitkomt, kunt u ons gewoon een mail sturen. Wij helpen u dan graag verder. Via onze contactpagina kunt u onze contactgegevens vinden.
Dat verschilt per maand! Wij selecteren maandelijks de best beoordeelde verzekeraars op basis van kwaliteit & prijs. Dit kan dus elke maand veranderen, maar in de praktijk wijst uit dat we vaak met dezelfde verzekeraars samen werken.
Als u uw vergelijking maakt & u sluit daadwerkelijk een verzekering af bij één van de verzekeraars, worden uw gegevens direct naar de desbetreffende verzekeraar gestuurd. Wij van overUITVAARTt.nl krijgen hier geen inzage in.
Nee! Bij het gebruik maken van onze website en/of vergelijkingstool zijn geen kosten verbonden. overUITVAART.nl zal dus nooit een bedrag in rekening brengen bij u.